Karel Erjavec spet tarča posmeha! Hoče postati veleposlanik?

Karl Erjavec, slika Demokracija
Na družbenih omrežjih že krožijo ankdote na Erjavčev račun

Karl Erjavec. Človek, ki je na krilih leve politike dolgo krojih usodo stranke DeSUS, danes pa je le še bleda senca slovenske politike.

Karl Erjavec, pa je trenutno nima službe. Premlad je, da bi odšel v pokoj, ima namreč šele 62 let. Ravno zato je eden tistih, ki bi se rad napajal iz golobnjaka, dokler se še lahko . “Sam ne vem, ali bo šel Erjavec v Pariz, to je odvisno od Roberta Goloba in deloma najbrž od Tanje Fajon. Gospod Erjavec ni del te koalicije, je pa del te splošne levičarske revolucije pri nas, ki je zdaj na oblasti. Mislim, da če Golob presodi, da mora Erjavcu narediti uslugo, mu jo bo pač naredil. Gre za politično uslugo in nobeno strokovno imenovanje ali odločitev,” je morebitno imenovanje Erjavca za veleposlanika v Parizu komentiral Dimitrij Rupel.

Dimitrij Rupel: “Mislim, da Erjavec ni primeren za noben položaj, ki je povezan z zunanjo politiko. Ni bil primeren za zunanjega ministra, kar je dokazal sam in so mu tudi drugi, za veleposlanika pa sploh ne, saj je biti veleposlanik obrt oziroma poklic. Erjavec je bil minister za okolje, obrambo, politik in šef upokojencev, nekdo, ki se je z razmeroma slabim uspehom pretikal po različnih funkcijah, in zato ocenjujem, da se Sloveniji slabo piše, če bo take ljudi pošiljala za veleposlanike v inozemstvo,”

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
91%
1.5km/h
100%
13°C
15°
12°
12°
Mon
11°
Tue
8°
Wed
10°
Thu
10°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA