Novoletno voščilo ministra Boštjana Koritnika

Ministrstvo za javno upravo. Minister za javno upravo Boštjan Koritnik.

Leto se poslavlja in zadnji decembrski dnevi so priložnost, da se zazremo sami vase in si postavimo nove cilje za prihajajoče leto. Zagotovo nam je epidemija spremenila življenje in vsi smo bili prepričani, da ne bo trajala tako dolgo. Bolj kot kadarkoli prej moramo znati skrbeti eden za drugega ter ravnati odgovorno do sebe in drugih. Ne glede na situacijo, v kateri smo se skupaj znašli, naj bodo vaši praznični dnevi napolnjeni z upanjem, mirom in dobro voljo. V krogu družine in vaših bližnjih naj vladajo ljubezen, smeh in radost. Ob tem pa ne pozabite širiti prijazne in tople besede tudi z drugimi ljudmi.

Prijetne božične praznike, v novem letu pa naj bodo naša skupna vodila solidarnost, spoštovanje in vzajemna skrb.

Obilo sreče vam želim v letu 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.