Glasujte za naj osebnost leta 2021 portala e-maribor.si!

Kaj je zaznamovalo leto 2021? Zagotovo je to covid kriza, ki je tudi v iztekajočem se letu vplivala na naša življenja. Kdo je za vas osebnost leta 2021?

Leto 2021 nas je zaznamovalo po dosežkih naših športnikov, posebej po olimpijadi. V politiki je bilo zagotovo je bilo najbolj pomembno predsedovanje naši državi, kjer se je Slovenija ponovno izkazala, leto je zaznamovalo tudi pestro politično dogajanje. Tako smo na lestvico osebnosti leta 2021, po mnenju uredništva e-maribor.si postavili predsednika vlade Janeza Janšo, najboljšega košarkarja Luko Dončiča, ki je še kako blestel na olimpijskih igrah, zatem žensko, ki se je najbolj zavzela za zdravstvo v času covida, Bojano Beović, pa človeka, ki Sloveniji večkrat predstavlja drugo plat medalje in je s knjigo Razkol pokazal zgodovino v drugačni luči, Jožeta Možino,  Zatem je na lestvici tudi Primož Roglič zlati kolesar z olimpijskih iger, ter še ena odlična športnica zlata Janja Garnbert, zagotovo na letvico sodi tudi medicinsko osebje, ki izgoreva na cocid oddelkih in nenazadnje smo na lestvico osebnosti dodali tudi predsednika države Boruta Pahorja, ki se mu v letu 2022 izteče mandat.

To je bil izbor našega uredništva e-maribor.si. Vi pa izberite kdo naj postane osebnost leta 2021. Zmagovalcu izbora bo naše uredništvo izročilo posebno priznanje za naj osebnost leta 2021.

Za koga glasujete?

[poll id=”91″]

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.