Nožarji zbrani v pomoči za poplavljene. Z nakupom dobrega noža lahko pomagate tudi vi.

Slovenski nožarji so se združili v pomoči. Z licitacijo nožev bodo pomagali ljudem v poplavah v občini Črna na Koroškem in občini Mežica.  

 

Nožarji Doliška Aleš, Eniko Jaka, Fevžer Andrej, Grajš Jože, Jereb Robert, Justin Simon, Kruška Timotei, Lepuvšček Klemen, Pikš Klemen, Šumah Tilen, Tičar Franci, so združili moči in donirali nože za dobrodelno dražbo, s katero bodo pomagali ljudem v občini Črna na Koroškem in občini Mežica. 

Humanitarno naravnani dražitelji bodo imeli na voljo 13 različnih kuhinjskih in lovskih nožev, ki bodo krasili vaša gospodinjstva, kakšen pa bo tudi v pomoč lovskemu navdušencu. Licitacija bo potekala do prihajajočega petka do 12.00 na osebnem Facebook profilu Ljuba Drobiča. Kot sam pojasnjuje, lahko ponudniki zapišejo številko noža in ponudbo v komentarje pod objavo, kjer so tudi slike in opisi nožev. Dražba je že v teku.

 

Vsi, ki bi si radi ogledali nože ter licitirali, dražba je dosegljiva na naslednjih dveh povezavah:

 https://www.facebook.com/ljubo.drobic.39 

 https://www.facebook.com/groups/huntinginslovenia/permalink/5988847364552715

Hvala, ker pomagate!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.