DELITE! Pomagajmo gostilni Oštirka. Levičarji ji odganjajo goste!

Neverjetno, kaj dela levi fašizem! Če nisi z njimi si njihov sovražnik. Zato so te levičarji pripravljeni zmerjati, ti delati škodo in ti groziti. Levičarski mediji pa o tem molčijo. SPREVRŽENO!

Gostilni Oštirka levičarji odganjajo goste?

Vodja gostinstva Oštirka Miran Ojsteršek je na petkovih protestih v Celju doživel neljubi dogodek. Protestniki so pred gostilno žvižgali in motili goste, zato je Ojsteršek eni izmed protestnic vzel piščalko, nezadovoljneži pa so dogodek spremenili v fizični izpad Ojsterška nad protestnico in delili negativne ocene njegovi restavraciji Oštirka na družabnih omrežjih. Poleg tega so mu pred gostilno pustili sovražen grafit. “To je bila moja edina napaka, za katero se iskreno in javno opravičujem. Opravičujem se tako gospe kot organizatorjem dogodka. Ne morem pa se opravičiti za nekaj, česar nisem storil. Nikogar nisem udaril, nikogar se nisem dotaknil, z nikomer nisem fizično obračunal,” je povedal Miran Ojsteršek, žrtev pogroma nesramnih radikalnih levičarskih protestnikov.

V znak podpore gostincu, ki se trudi za preživetje in preživetje svojih zaposlenih, pozivamo bralce portala e-Maribor, da ga z obiskom njegove restavracije podprejo in mu tako omogočijo izpad škode, povzročene s strani levih anarhistov. Bomo pa k akciji obiska njegovega lokala pristopili tudi na našem portalu.

Celjska gostilna z dolgoletno tradicijo Oštirka je postala žrtev različnih oblik psihičnega nasilja s strani skrajno levih protestnikov. O dogodku je med prvimi lažno poročal radikalni ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha. V sporočilu je zapisal, da je celjski gostinec Miran Ojsteršek na protestih udaril protestnico Majo. Maščevanje celjskih “antifašistov” je bilo kruto, saj so mu pred vrata gostilne napisali grafit Ne tepem žensk. Ne grem v Oštirko. Dodatno pa so poslu škodovali še z negativnimi ocenami Oštirke na svetovnih omrežjih.

Levičarski skrajnež Janez Stariha, je svoje sovražno nastrojene misli delil tudi na družbenem omrežju

Protestnica lagala?

Neljubi petkov incident se je po besedah Ojsterška zgodil na prvi dan Tedna restavracij, ko so po treh mesecih končno imeli imeli zopet polno restavracijo. Ob tem ga ne moti posameznikovo strinjanje oziroma nestrinjanje s trenutno vlado, a je bilo žvižganje protestnikov v bližini Oštirke za goste moteče. “Tudi sam sem izrazil nezadovoljstvo s tem, ko sem prijel za piščalko gospe, ki mi je zatrobila v obraz, brez da bi se je pri tem dotaknil, “ zatrjuje vodja Oštirke.

Pomagajmo Oštirki skupaj. Delite to objavo in jih obiščite na njihovi Facebook strani facebook.com/GostilnaOstirka/ ter osebno na njihovem naslovu Linhartova 6, 3000 Celje.

MG


VREME

Maribor
oblačno
91%
1km/h
100%
14°C
14°
13°
13°
Wed
12°
Thu
14°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.