O nečednih metodah Tanje Fajon, obveščena Vera Jourova in Sophie in ‘t Veld

Romana Tomc o metodah Tanje Fajon obvestila Vero Jourovo in Sophie in ‘t Veld
Tanja Fajon
zajem slike, Planet TV

Nedopustno poseganje v novinarsko delo, blatenja novinarja Jožeta Možine in manipulacija z ljudmi, so samo delček nečednih dejanj, ki jih zadnje čase kvasi Tanja Fajon.

O nečednih metodah Tanje Fajon obveščena Vera Jourova in Sophie in ‘t Veld

Po tem, ko je Tanja Fajon javno vršila pritisk na novinarja RTV Slovenija in zapisala, “Sramota! Možina in ekipa. Ni opravičila za uredniško politiko, ki ne deluje več v javnem interesu”, so se iz RTV Slovenija odzvali. Ostro obsojajo poskuse rušenja uredniške neodvisnosti in napad razumejo kot politični pritisk. Glede na to, da sta bili tudi evropska poslanka Sophie in’t Veld in evropska komisarka Vera Jourova zelo zaskrbljeni nad svobodo medijev v Sloveniji, jih je evropska poslanka Romana Tomc o napadu stranke SD na Možino in Rebernikovo tudi obvestila. “Pričakujem odločen odziv zaradi nedopustnih pritiskov na novinarsko in uredniško svobodo s strani Tanje Fajon in stranke SD”, je zapisala Tomčeva.

Stranka SD je z nedopustnimi pritiski na medije šla tako daleč, da je celo dogodek izkoristila za svojo politično kampanjo in na podlagi teh pritiskov vabi volivce, da volijo njihovo stranko. Podobno kot Alenka Bratušek, ki odšteva dneve, ko bo lahko preganjala novinarje, ki niso enakega ali podobnega mnenja.

Ne gre vse preko trupel Tanja. Komunistične metode so že zdavnaj mimo!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.