Famozni direktor ptujskega gledališča Srpčič, se norčuje iz zdravstvene stroke?

Famozni direktor ptujskega gledališča Srpčič, se dela norca iz zdravstvene stroke?
srpčič

O famoznem direktorju Ptujskega gledališča smo na našem portalu že veliko pisali. Predvsem o njegovih levičarskih izpadih, ki niso v ponos občini Ptuj.

Srpčičevo norčevanje iz zdravstvene stroke

“Rdeča” županja Ptuja Nuška Gajšek, prav gotovo ne more biti ponosna na famoznega direktorja ptujskega gledališča, ki se ga v bistvu niti ne more znebiti. Sramoto Ptuju in kulturi pa dela še naprej. Spomnimo se njegovih nedoraslih zapoisov na družbenih omrežjih, ko je predsedniku vlade zapisal : “Vsral se veliki osvoboditelj ko grlica…evo heroja brez specialcev in jopičev…ne bu ne mu…“ 

Očitno pa Srpčiča zabavajo takšni in podobni nedorasli članki in blatenje vsega, kar njemu ni všeč. Nekulturno izražanje prvega ptujskega kulturnika, je vse prej, kot kulturno, še posebej če se ponaša z nazivom direktor gledališča. Neumestna in nekulturna nagnenja v levo, očitno Srpčiču godejo, da te mere, da si zadovolji svoje mantre s pljuvanjem po družbenih omrežjih.

Tokrat v prvi vrsti njegovih nebuloz, ki jih sporoča ni predsednik vlade, ampak kar zdravstvena stroka.  Tista, ki je v teh negotovih časih močno obremenjena. Za Srpčiča, je ta stroka očitno več kot smešna.

Zanimivo je, kako v občini z “rdečo” županjo deluje šef gledališča, ki bi moral biti, če drugega ne vsaj kulturen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.