Ob skandiranju “lopovi”, zasačili glavno stavkajočo na RTV, kako vohuni za upokojenci.

Helena Milinković, slika e-maribor.si

Upokojenci imajo vsega zadosti, je glavno sporočilo protestnikov, ki so danes ponovno zavzeli ulice Ljubljane. A je bilo tokrat malo drugače!

Na prvi lokaciji, pred stavbo RTV, so se pred 15. uro zbirali Štajerci, Korošci, Prekmurci, Ljubljančani in Gorenjci. Po 15. uri pa se je prva skupina podala po Tavčarjevi, Gosposvetski, Bleiweisovi na Trg republike. Drugo skupino so sestavljali Primorci, Dolenjci, Notranjci in Belokranjci, ki so se malo pred 15. uro zbrali pred Državnim zborom. Ob 15. uri so se podali mimo Ustavnega sodišča RS po Beethovnovi ulici do Cankarjeve, po Slovenski na Gosposvetsko, kjer sta se skupini protestnikov srečali in skupaj nadaljevali pot na Trg republike, kjer se je ob 16.10 začel shod in prenos prek RTV SLO, Nove24TV, Topnews in našega portala E-Maribor. 

Množica protestnikov, med njimi tudi številni Mariborčani se je pridružila telo glasni skupini protestnikov, kateri so se namerili pred RTV. Ob nedavni odločbi ustavnega sodišča, ki je dovolilo da se uveljavi Golobov zakon o RTV, je bilo med protestniki čutiti veliko jeze. Predvsem pa so Protestniki z jezo pričakali tudi novinarje, ki niso bili pripravljeni sprejeti tudi kakšne konstruktivne kritike na račun sebe. Nenazadnje plačujemo RTV naročnino vsi naročniki električne energije.

Je pa ekipa portala e-maribor na okno naše nacionalne hiše zasačila glavno stavkajočo novinarko na RTV, Heleno Milinkovič, kako vohuni za protestniki s kar dvema telefonoma v roki in slušalkami v ušesu. Spominjala je, kot na pripadnico nekdanje zloglasne UDBE.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.