Golob zanika sestanek med Gabrovo in Štefančičem. A slike govorijo drugače!

Marcel Štefančič in Tina Gaber, slika/vir: Bojan Požar

Po  tem, ko je Požareport objavil zgodbo o sestankovanju Tine Gaber z Marcelom Štefančičem se je vnel pravi masaker na twitterju.

Kot smo po poročanju portala Požareport pisali, sta se v kavarni SEM na Metelkovi, v torek dopoldan na kavi dobila, Golobova ljubica Tina Gaber in Marcel Štefančič jr.. Kar nesporno potrjuje ponedeljkove napovedi portala Požareport, da bodo vse ključne kadrovske in programske zadeve, povezane z “osvobojeno” in “depolitizirano” RTV Slovenija, sprejemali ali vsaj potrjevali na relacijah med ožjim krogom predsednika vlade Roberta Goloba.

 A glej ga zlomka. Golob naj bi sestanek zanikaln Na vprašanje novinarja Demokracije je dejal, da gre za izmišljene navedbe Je pa zato Bojan Požar, kasneje na tviterju postregel tudi s slikami obeh udeležencev.

Tu je objavljena še tretja slika, kot Golobu v dokaz:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.