Ob včerajšnji zmagi Hana za predsednika SD, se je Denisa Sarkiću preprosto utrgalo? (video)

Zajem slike /video omrežje X

Na maratonskem kongresu Socialnih demokratov (SD), je slavil “zmerni” Matjaž Han in postal novi predsednik stranke. Milan Brglez ni mogel skriti razočaranja!

Maratonski kongres stranke SD je začinil ravno Matjaž Han, ki se je kot kandidat za predsednika stranke pojavil tik pred zdajci. Zanimivo pri tem je predvsem to, da so se za naklonjenost po Sloveniji potegovali trije kandidati Milan Brglez, Jani Prednik in Tadej Beočanin. Na zadnje pa tik pred zdajci pride Matjaž Han in na koncu še zmaga v stilu veni, vidi, vici (prišel, videl, zmagal).


Užaljeni Prednik je po prvem delu glasovanja za predsednika, ko se je izkazalo, da je bil sam šele tretji, dejal, da bo v drugem krogu volil Brgleza. Tanja Fajon, se je na koncu kar nekoliko oddahnila, ko so razglasili rezultate in je videla, da je zmagal Han. Po razglasitvi je roka Milana Brgleza kar obvisela v zraku od začudenja, da ni zmagal, je pa je s kislim nasmehom le čestital Hanu. 

Kot bi se mu totalno zmešalo pa navdušenja nad zmago Matjaža Hana, ni mogel skriti asistent evropskega levičarskega poslanca “ponosnega naslednika” Matjaža Nemca, Denis Sarkić, ki je nekaj sekund po razglasitvi, zavpil in kot ponorel skočil do Hana in zavpil: “To, Hanči!” 

Mogoče pa mu bo Hanči zrihtal novo službico, po tem, ko bo iz Evropskega parlamenta odletel Matjaž Nemec?

 

slike: zajem slika, video/omrežje X

 

.

VREME

Weather widget You need to fill API key to Customize > General > Extra Options > Weather API Key to get this widget work.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.