Ko poslanec svobode, ki mu je strpnost na prvem mestu, nasprotnike azilnega doma označi za sodrgo?

Aleksander Prosen Kralj, zajem slike

Saj ni res pa je. Tisti, se imajo v Državnem zboru za strpne poslance, so očitno pri Svobodi izgubili ves svoj razum. Aleksander prosen Kralj, odkriti homoseksualni poslanec, je ljudi, ki nasprotujejo azilnim domovom označil za sodrgo?


Aleksander Prosen Kralj je lani postal nadomestni poslanec državnega zbora iz vrst Gibanja Svoboda. je sicer nekdanji (levičarski?) novinar in podjetnik, ki je že ob svojem vstopu v politiko zapisal, da “si v prvi vrsti želi predvsem – spoštovanja. Da vsakega, ki v tej državi prispeva po svojih močeh, spoštujejo. Ne pa vsakodnevno cinično zmerjajo. In potiskajo med manjvredne.”

A glej g zlomka. Na odboru Državnega zbora za človekova pravice in enake možnosti, se je beseda spoštovanje nekam izgubila. Še več. Poslanec, ki naj bi imel, kot sam pravi sposobnost argumentiranja in usklajevanja različnih pogledov, za tiste, ki nasprotujejo gradnji novih azilnih domov na Obrežju in Središču ob Dravi pravi, da so sodrga?

Toliko o strpnosti. 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
58%
2.6km/h
75%
21°C
22°
21°
21°
Wed
15°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.