Občina Rače-Fram je dobila novega župana. Ta je postal Samo Rajšp!

SLIKA JE SIMBOLNA

Neodvisni kandidat, katerega je podprla tudi stranka nekdanjega župana Ledineka. SLS, je postal Samo Rajšp novi župan občine Rače-Fram. Na nadomestnih volitvah po februarski smrti dolgoletnega župana Branka Ledineka je zmagal prepričljivo.

Dolgoletni župan Branko Ledinek, sicer član SLS, je vodil občino od leta 1997, a je februarja letos umrl v 65. letu starosti. Na nadomestnih volitvah sta se tako pomerila  Samo Rajšp in Drago Cesar, oba neodvisna župana. S kar  z 2039 glasovi volivcev, kar predstavlja 85,1 odstotka glasov je župan postal Rajšp in premagal Cesarja, ki je prejel le 357 glasov oziroma 14,9 odstotka.

Samo Rajšp, novi župan občine Rače-Fram, (zajem slike BK TV)

Novi župan, je tako 46-letni Samo Rajšp, prihaja iz Frama. Po izobrazbi je inženir in je zaposlen na občini kot višji svetovalec za komunalo in varstvo okolja, hkrati pa je tudi vodja režijskega obrata.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.