Janez Janša, povedal Fajonovi kar ji gre: “Vi Tanja Fajon lažete!”

Tanja Fajon
zajem slike, Planet TV

Tanja Fajon, se ne vse pretege trudi, da bi pokazala Slovenkam in Slovencem kako zelo se trudi v svoji zunanji politiki. Še posebej ji voda v grlo teče, če Slovenija ne bo dobila nestalno članstvo v varnostnem svetu Združenih narodov.

Seveda išče Fajonova tisoč in en izgovor, če Sloveniji ne uspe. Seveda, kot po navadi ona ne bo nič kriva. Tudi Urška Klakočar Zupančič ne, ki je šla lobirati v Ruando in Ugando. Kajti posvajanje opic verjetno ne bo prineslo točk Sloveniji.

Je pa Tanja Fajon ugotovila, da je za vse skupaj kriva kar stranka SDS. Tako je svoje laži zapisala na tvitterju: “Stranka SDS je za škodovanje državi in zrušitev vlade pripravljena narediti prav vse. Tudi povzročati škodo pri naši kandidaturi za VS Združenih narodov. Slovenija je odlična država za članico VS. In za članstvo bomo trdo delali do konca. Ker si ga zaslužimo.”

Na njene nebuloze je odgovoril kar Janez Janša: “Zasluži si ga Slovenija. Zato ga podpiramo, vi Tanja Fajon pa lažete. Ne čudi, da vas hoče zamenjati lastna stranka. Itak nam članstva v VS Združenih narodov ne bi nihče ponudil, če bi 2021 imeli vašo vlado. Poglejte, kaj ste lapali v Evropskem parlamentu dve leti nazaj, tik preden je Slovenija predsedovala Svetu EU.

Za nesposobnost Tanje Fajon, je kriva kar stranka SDS. Ona pa takoj za predsednico Klakočar-Zupančič, verjetno velika slovenska ikona? Če verjamete v pravljice, seveda!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.