Občinski odbor SDS Hoče-Slivnica, z novim vodstvom.

Člani IO in NK SDS Hoče-Slivnica

Danes je občinski odbor SDS Hoče-Slivnica dobil novo vodstvo, Volili so novega predsednika, nove člane izvršilnega odbora in nove člane nadzorne komisije.

Za enega najbolj delavnih in perspektivnih odborov v Podravski regiji občinski odbor SDS Hoče-Slivnica je bil danes prav poseben dan, saj so izvolili novo vodstvo, nove člane izvršilnega odbora in člane nadzorne komisije.

V uvodu je nekaj besed spregovoril sedaj že nekdanji predsednik Miran Hostnik, ki je orisal delovanje odbora skozi štiri leta, ter se dotaknil tudi lanskih volitev, ko so v SDS Hoče-Slivnica pridobili enega občinskega svetnika več. Članica in člani občinskega odbora Hoče-Slivnica so za tem izvolili novega predsednika odbora, ta je postal Vojko Golob, ki je tudi tudi občinski svetnik občine Hoče-Slivnica.

Članice in člani SDS Hoče so izvolili tudi članice in člane izvršilnega odbora in nazorne komisije.

Članice in člani izvršilnega odbora so postali: Pavokovič Natalija, Krajnc Martin, Mihalič Franjo, Beribak Marta, Šilak Bojan, Podgoršek Štefan, Varlec Dušan, Podgoršek Marjetka in dosedanji predsednik Hostnik Miran. 

Članice in člani nadzorne komisije so postali: Predsednik Janko Lah in člana Darko Jesenek in Miran Plečko.

Vojko Golob je v svojem govoru ob izvolitvi izrazil zahvalo za zaupanje in dodal, da bo občinski odbor SDS Hoče-Slivnica še bolj povezal ljudem. Hkrati pa bo v odbor skušal privabiti čim več novih članov. Velika pozornost bo tudi namenjana mladim, saj imajo v vrstah mladega in perspektivnega Jana Ivanušo, ki bo povezoval mlade. Golob je ob tem opomnil, da bo kmalu ustanovljen tudi SDM, Hoče Slivnica.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.