Jankovićeva norost? Z odlokom bi rad preprečil naslednji shod kmetov!

Po zmagi Svobode so zrasla krila tudi ljubljanskemu Šerifu, kateremu zagotovo niso bili povšeči zadnji protesti kmetov, kateri so s traktorji ohromili Ljubljano.

Jankovič kmet zagotovo ne bo nikoli, nikoli ne bo cenil slovensko zemljo, nikoli cenil polja, kjer kmetje pridelujejo hrano. Ogorčeni kmetje, kateri so se zbrali na protestu pa tako in tako nimajo druge izbire, kot da protestirajo, saj je njihova dejavnost ogrožena.

Se je pa šerif Zoki spomnil pretkanega načrta in bo v ponedeljek 29. maja na hitro sprejel občinski odlok, da kmetje ne bodo s traktorji več prihajali v Ljubljano brez dovolilnice, drugače jih bo kaznoval. Se pravi, da kmetje na tak način ne bodo mogli več protestirati. Na to jankovićevo neumnost je na seji Državnega zbora opozoril tudi poslanec NSi, Aleksander Reberšek.

Kmetje prihodnji teden sicer začenjajo pogajanja z vlado in napovedujejo, da ne bodo odstopili od zahtev. 

Se nadaljuje…

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.