Občinski redarji pridno polnijo občinski proračun

slika: twitter

Občinski redarji naredili za pol milijona evrov prihodkov v blagajno MOM

Včasih so dejali, bog ne daj da te zaloti policaj, če si napačno parkiral. Danes se očitno bolj bojimo redarjev. Lani so izdali 8.927 glob za prekrške na osnovi plačilnih nalogov. Trenutno v Medobčinskem inšpektoratu in redarstvu Maribor deluje šest občinskih redarjev ter dve vodji skupine občinskih redarjev.

Medobčinski inšpektorat in redarstvo je v preteklem letu doseglo vse zastavljene cilje, tudi na račun spremembe dela. Uvedli so ciljno usmerjene akcije, s katerimi so se osredotočili na najbolj pereče težave in tako izvajali poostrene nadzore, ki so bili enkratni, večkratni ali pa so trajali ves teden, nekateri tudi ves mesec. V letu 2018 so izvedli 39 takšnih nadzorov, piše portal Maribor24.

Preteklo leto so občinski redarji za MOM tako prejeli plačila v znesku 565.863 evrov. Upajmo le, da bodo na občini ta denar porabili za kaj koristnega.

M.G.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.