Maribor je dobil novega župana!

Aleksander Saša Arsenovič
Saša Arsenovič, slika: FB profil

Zadolženi Saša Arsenovič, podjetnik, gostinec in za marsikoga neprimeren kandidat stranke SMC je postal novi mariborski župan.

Novi župan je že v začetku kampanje opozoril nase z zbiranjem podpisov občanov, čeprav je kandidata potem kandidirala stranka SMC. Ne glede na to, da je kandidat za podpise ponujal golaž, kar gre za predvolilno korupcijo, je Saša Arsenovič vseeno lahko postal kandidat za župana.

Vsekakor bo novi župan tisti, ki se ga bo za prijel vzdevek “kanibal”, saj naj bi svojemu natakarju leta 1999 odgriznil prst na enem izmed pretepov v svojem lokalu. Saša Arsenovič naj bi bil zelo aroganten podjetnik, ki naj o vodenju občine nebi vedel prav veliko.

Mariborčane očitno ne moti, da je kandidatura Saše Arsenoviča podobna kandidaturi Zorana Jankoviča in da je, kot se govori, to župan, ki je voden iz Ljubljane in stranke SMC. Mariborčane očitno ne moti niti njegova (verjetna) močna zadolženost, ki naj bi jo ocenili na 8.5 milijona evrov.  Kaj bo to prineslo Mariboru, bomo lahko ocenjevali čez 4 leta. Do takrat pa… ljudje so tisti, ki so odločili in to je demokracija.

Župan je tako z 57,90 % % postal Saša Arsenovič. Zagotovo pa mu bo pod prste gledala tudi opozicija, ki očitno veliko bolje pozna delovanje občine Maribor, kot novo izvoljeni župan!

Tako pa so se pošalili, nad izvolitvijo župana na FB profilu:

slika: FB profil Manuela Bezjaka

 

 

 

 

 

 

 

 

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
73%
2.6km/h
40%
-3°C
-1°
-6°
-1°
Sun
-4°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA