Očividka shoda levičarjev v Marezigah: “To so živali v človeški podobi!”

Neprijavljen shod v Marezigah, Kjer so levi “fašisti” hoteli uničiti srečanje stranke SDS na Primorskem, se je sprevrgel, v prostaško nagajanje.

Očividka shoda levičarjev v Marezigah: “To so živali v človeški podobi!”

Nekateri primorski levičarji z miselnostjo iz leta 1945 so včeraj v lepem primorskem kraju v Marezigah uprizorili partizanski shod neotesancev, brez kulture. Na shodu smo lahko slišali nekaj misli, ki so jih prežvečili že iz obdobja komunizma, podkovano s političnimi idejami Levice.

Tisti, ki so včeraj brali levičarska trobila predvsem neuravnovešeno navijanje RTV, so lahko prebrali, kako miroljubni so bili protestniki in da se je zbralo od 250 do 300 protestnikov. Kar je seveda popolna laž! So pa policisti, ki jih je bilo več, kot protestnikov, preprečili najhujše in leve horde zadržali na parkirišči pred Gostilno Karjola, drugače bi zagotovo prišlo do nasilja.

Se je pa kmalu po protestu na družbenem omrežju pojavil zapis Vesne Tončič, ki je bila (kot trdi) prisotna na shodu. Tako je zapisala: “Bila na shodu, iz prve roke, izgrednikov je bilo približno 100 in nisi bili vaščani, ampak prišleki iz drugih krajev, oziroma oni se itak organizirajo, pripeljejo se od drugod in nagajajo. Med njimi so bili tudi takšni, večno mladi, potetovirani in zadrogirani. Ena ženska je noro kričala: “Kaj gledaš, sem pogledaj, tja v šotor SDS” bila je popolnoma zaflustrirana. Dragi Slovenci, tile izgredniki niso Slovenci, to je banda od bande. Da nebi bilo policije oni bi shod in ljudi napadli. To so živali v človeški podobi.”

In taki imajo v levičarskih medijih vso podporo. Do kdaj še?

M.G.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.