Od danes dalje lahko oddate podpis za povišanje pokojnin!

shod upokojencev

Po tem, ko se je Klakočar Zupančič končno zganila in zakon, ki ga je vložilo društvo Inštitut 1. oktober, dalo naprej v naslednje postopke, za izredno višanje pokojnin, se danes začenja zbiranje podpisov.

Zakon zaradi katerega je potrebno zbrati 5000 overjenih podpisov, je za upokojence zagotovo dobrodošel saj predvideva višje pokojnine za vse, še posebej za tiste z najnižjimi pokojninami. Zakon predvideva, da bi tisti z najmanjšimi pokojninami dobili 20% višje, tisti, ki prejemajo od 1000 do 1500 evrov, bi dobili 10% več, ostali, ki dobijo nad 1500 evrov pa 5% višje pokojnine.

Obrazec, katerega si lahko naložite na računalnik in natisnete, izpolnite in odnesete na Upravno enoto se nahaja spodaj v članku. Iz društva 1. oktober opozarjajo, da je potrebno zbrati 5000 overjenih podpisov. Ko vam overijo podpis, pošljete izpolnjeno na naslov : Društvo 1. oktober, Liminjanska 94e 6320 Portorož.

OBRAZEC SE NAHAJA TUKAJ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.