Policistu grozil z orožjem?!

Policija
Slika simbolna
V Grazu je bil v ponedeljek zvečer prijet 61-letnik: Moški je bil goli in z ročnim orožjem v roki, ko je odprl vrata svojega stanovanja med policijsko preiskavo.

Sredi noči je ena od stanovalk v večstanovanjski hiši poklicala policijo, saj je nekdo poskušal vlomiti v njeno stanovanje. Policisti niso našli nikogar, so pa slišali glasno glasbo iz drugega stanovanja.

Po večkratnem zvonjenju in glasnem trkanju je končno 61-letnik odprl vrata stanovanja. Pri tem je usmeril ročno orožje proti policistom, a po pozivu ga je odložil in se pustil prijeti brez upora.

Orožje in dovoljenje za orožje sta bila zasežena

Orožje in dovoljenje za orožje 61-letnika sta bila zasežena. Zoper njega je bila izdana začasna prepoved nošenja orožja, poleg tega pa bo kazensko ovaden zaradi suma nevarne grožnje in poskusa upora proti državnim organom.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.