Od kod se financira Nika Kovač? Erar nič ne razkriva!

Nika Kovač, slika tweeter

Šoferski “idiot”, ali Nika Kovač, ki je kar devetkrat pogrnila na izpitu, navzven daje vtis, ženske, ki se bori za revne, nemočne. Pa je res tako?

Nika Kovač bi spreminjala in nadzirala svet, dejansko pa ne kontrolira niti lastnega življenja. Pretvarja se, da je glasnica ljudstva, a le kot stara papiga ponavlja interese podpornega zaledja. Zaskrbljujoče je zlasti dejstvo, da je v (prikrito) politično igro vstopila kot odrasla oseba in ne kot Greta, ki je bila za propagando zlorabljena že kot otrok. Simptomatično in povedno je tudi dejstvo, da je že devetkrat opravljala izpit za avto in ga trikrat celo razbila, na avtocesti pa vozila 50 kilometrov na uro. Verjetno bi najprej sama potrebovala kakšno pomoč, preden lahko pomaga drugim. 

A vseeno je Nika pametna, še posebej ko gre za denar. Za sebe seveda. Tisto kuvertiranje za “jurja” je očitno pozabljeno, tudi od pristojnih organov. Njeno podjetje Kovači in kolači, s. p., za katerega bi sprva mislili, da gre za slaščičarko (po imenu, ne po postavi), pa naj iz slovenske države nebi prejelo niti evra. Po javno dostopnih podatkih pa naj podjetje nebi imelo niti bančnega računa. Od česa torej živi Nika Kovač. Od zraka verjetno ne, saj zrak ne redi.

A brez skrbi. Kot piše Požareport, Nikica mesečno prek fluidnega Inštituta 8. marec, ki so ga sicer ustanovili politiki – zdaj vladne – stranke Levica, zasluži okoli tri tisoč evrov in da ima stanovanje v prestižni ljubljanski soseski Župančičeva jama za Bežigradom, ki naj bi ji ga sicer kupili kar starši. čeprav ni političarka, pa vodi referendumske in volilne kampanje, sodeluje v pogovornih političnih oddajah, redno sklicuje tiskovne konference ter daje politične izjave in stališča, ki jih največje televizije obvezno predvajajo v osrednjih informativnih oddajah, vlaga predloge zakonov, in ko se ji zahoče, jo nemudoma sprejmejo tudi najvišji predstavniki oblasti in ko je nuja jo pokličejo, da iz Berlina pride domov. 

Je pa 3 jurje verjetno premalo za njena potovanja in pitanja s polnimi krožniki hrane. Bila je v Aziji, Južni Ameriki, sedela na stopnicah v Vatikanu, oglaša se iz Berlina. Skratka živi skoraj kot kakšna evropska princes(k)a.

Čeprav levi mediji vztrajno prikrivajo financiranje Nike Kovač, pa sama priznava, da se financira v tujini. Kot piše Bojan Požar, denar sicer priteka iz zasebnih skladov, ki so blizu organizacijam razvpitega madžarsko-ameriškega milijarderja Georgea Sorosa, bo pa prihajal tudi iz tujih javnih inštitucij, kjer gre za denar evropskih, je Nika, torej tudi slovenskih davkoplačevalcev. 

Pa še ta nasvet. Z avtom je včasih potrebno zaviti tudi na desno, preden se spet zaletiš!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
3.1km/h
100%
3°C
4°
2°
2°
Wed
1°
Thu
2°
Fri
3°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA