Od volivcev pozabljeni Roman Jakič, (še vedno) rovari proti vladi!

jakič
Roman Jakič, slika Nova24TV

Drugi največji menjalec strank v zgodovini Slovenije (prvo mesto zaseda Jani Moderendorfer) Roman Jakič je še vedno aktiven politik, a le na twitterju.

Roman Jakič, pozabljeni politik, ki še vedno rovari proti vladi?

Od volivcev pozabljeni politik Roman Jakič ne more iz svoje kože. po tem, ko je zamenjal stranke: LDS,  Zares, Pozitivno Slovenijo, in presedlal v SAB, kjer ima novo delo, je predsednik sveta stranke, oziroma po domače, piše “nebuloze po družbenih omrežjih”  kjer recimo piše o poslancu Tomažu Liscu, kot o oblastniški pobalinski falangi.

Vedno priklopljen na državne jasli, vedno tam kjer je denar, kot piše portal požareport, mu je odstopajoča ministrica za en mesec, Angelika Mlinar (SAB) nonšalantno podpisala pogodbo za svetovanje svojemu strankarskemu kolegu – Romanu Jakiču, za 24 tisoč evrov in Jakiču se zdi grozljivka prihajajoči kongres stranke SDS in ne teh 24 tisov evrov?

Za tak denar se očitno splača tudi s svojimi nebulozami nabijati po vladi.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.