Dejan Kaloh: “Lenuhi iz LMŠ, SAB, SD in NeP za Maribor niso naredili nič!”

slika: Martibor-Pohorje

Maribor je mesto, kjer, v primerjavi Ljubljano, vlade vedno pozabljajo, da obstaja drugo največje slovensko mesto. Dlje, kot do obljub pa se nikakor ne premakne.

LEVE VLADE ZA MARIBOR NISO NAREDILE NIKOLI NIČ?

Spomnimo se, kako je Šarčeva vlada obljubila pomoč mestu Maribor, kako se je Šarec v spremstvu mariborske poslanke Lidije Divjak Mirnik samo paradiral po mestu in za župana ni našel časa. In tu so še levaški poslanci, prej omenjana Lidija Divjak Mirnik, Branislav Rajič, Franc Trček in Andraj Rajh, ki za Maribor v času Šarčeva vlade niso naredili skorajda nič.

Marjan Šarec, se je z Lidijo Divjak Mirnih samo sprehodil po Mariboru

Nasprotno od tega, pa je vlada Janeza Janše ne samo dvignila povprečnine občinam, da lažje zadihajo, ampak namenila konkretne rešitve za mesto Maribor, čeprav se župan Arsenovič že kiti in tolče po prsih, da je to njegova zasluga.

O tem, kaj je vlada storila za mesto Maribor je v državnem zboru spregovoril tudi poslanec Dejan Kaloh.

Lidija Divjak Mirnik je v parlamentu dejala, da nismo vsi isti. Se strinjamo z njo. Nekateri delajo tudi za dobrobit mesta Maribor.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.