Dejan Kaloh: “Lenuhi iz LMŠ, SAB, SD in NeP za Maribor niso naredili nič!”

slika: Martibor-Pohorje

Maribor je mesto, kjer, v primerjavi Ljubljano, vlade vedno pozabljajo, da obstaja drugo največje slovensko mesto. Dlje, kot do obljub pa se nikakor ne premakne.


LEVE VLADE ZA MARIBOR NISO NAREDILE NIKOLI NIČ?

Spomnimo se, kako je Šarčeva vlada obljubila pomoč mestu Maribor, kako se je Šarec v spremstvu mariborske poslanke Lidije Divjak Mirnik samo paradiral po mestu in za župana ni našel časa. In tu so še levaški poslanci, prej omenjana Lidija Divjak Mirnik, Branislav Rajič, Franc Trček in Andraj Rajh, ki za Maribor v času Šarčeva vlade niso naredili skorajda nič.

Marjan Šarec, se je z Lidijo Divjak Mirnih samo sprehodil po Mariboru

Nasprotno od tega, pa je vlada Janeza Janše ne samo dvignila povprečnine občinam, da lažje zadihajo, ampak namenila konkretne rešitve za mesto Maribor, čeprav se župan Arsenovič že kiti in tolče po prsih, da je to njegova zasluga.

O tem, kaj je vlada storila za mesto Maribor je v državnem zboru spregovoril tudi poslanec Dejan Kaloh.

Lidija Divjak Mirnik je v parlamentu dejala, da nismo vsi isti. Se strinjamo z njo. Nekateri delajo tudi za dobrobit mesta Maribor.

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
55%
2.1km/h
40%
27°C
28°
26°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.