Odhajajoči župan Fištravec bi prenovil spletno stran občine?

Da je spletna stran MOM neprijazna za uporabnika se že dolgo ve. Prenos vsebin na novo spletno stran pa sedaj že poteka, pravijo v kabinetu župana v odhodu Andreja Fištravca. Le zakaj pred štirimi leti ni udejanjil že plačane nove spletne strani, ki jo je naročil Franc Kangler. Pa verjetno ne bomo nikoli izvedeli. Verjetno je takrat močno deloval županski ego.

Kot poroča Večer, je izvajalec nove spletne strani podjetje Tauria d. o. o., ki je bilo izbrano po postopku naročila male vrednosti konec aprila letos. Vrednost pogodbe je namreč 21.325,60 evra. Prenova spletne strani (izdelava sistema za upravljanje spletnih vsebin, oblikovanje in prenos vsebin) poteka že nekaj mesecev, uporabljati pa se bo lahko začela predvidoma v roku enega meseca, pravi odhajajoči župan.

Sicer pa se lahko sprašujemo, zakaj je Fištravec naročil novo spletno stran šele sedaj in še to pred odhodom z mesta župana? Fištravec in njegova ekipa je pred štirimi leti, že kmalu po zasedbi funkcij imela možnost, da postavi novo spletno stran, ki je bila že plačana. Vrednost naročila pa je bila 15.120 evrov.

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
92%
5.7km/h
100%
4°C
6°
1°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.