črnčec lažni račun
zajem slike, twitter

Kot listja in trave je teh lažnih profilov. Še posebej na levici jih kar mrgoli. Tudi Damir Črnčec uporablja skrivni twitter račun. To je tisti famozni  šarčev svetovalec, ki se rad obrača po vetru.

Lažni profil Damirja Črnčeca

Twitter profil Svoboda govora je bil ustanovljen, ko je Damir Črnčec še vodil Odbor2014, od takrat pa do danes je profil radikalno spremenil stališča – enako kot Črnčec. Če si pogledamo objave na Twitter profilu Svoboda govora lahko vidimo, da so objave izrazito usmerjene v kritiziranje aktualne vlade. Še posebej na tnalu je stranka SDS in njen predsednik Janez Janša. Temu primerno seveda ni zaslediti kritik proti nekdanji vladi in predsedniku stranke LMŠ.

Ker je projekt brezupnice propadel, je seveda mogoče najti tudi retvit zapisa, kjer je vidno obreganje ob člane strank SMC in DeSUS. Na Twitter je mogoče videti, da so stališča Šarca večkrat retvitana in vsakič prikazana v pozitivni luči. Očitno je, da je namen Twitterja, da stranko LMŠ prikaže, kot takšno, ki je “edina primerna” za vladanje. Od časa do časa pa se deli tudi zapis kakšnega opozicijskega poslanca.

Bo sedaj Črnčec, kot Alenka Bratušek, ob razkritju tudi zaprl svoj račun? Resnica očitno boli!

PM