Poglejte kaj je Jelinčič povedal na račun leve opozicije. (video)

ZMAGO JELINČIČ Slovenska nacionalna stranka
Zmago Jelinčič, SNS

Stranka SNS je edina opozicijska stranka, ki je pripravljena sodelovati s koalicijo, saj ne želijo delovati v nasprotju z interesi države.

Jelinčič povedal nekaj krepkih na račun leve opozicije

Zastrupljeno politično ozračje, ki je v Sloveniji privedlo do velike razklanosti v času, ko bi zaradi najhujše zdravstvene krize vse napore usmeriti k iskanju rešitev, je omogočilo sestanek vladne koalicije in dela opozicije na Brdu pri Kranju. Predsednik Republike Borut Pahor se je na skupnem srečanju sešel s predsednicama in predsedniki parlamentarnih strank Janezom JanšoTanjo Fajon, Zdravkom PočivalškomMatejem ToninomKarlom ErjavcemAlenko Bratušek in Zmagom Jelinčičem Plemenitim.

Je pa Zmago Jelinčič, brez dlake na jeziku obračunal z levimi opozicijskimi strankami. Poziv Fajonove k predčasnim volitvam tik pred predsedovanjem v EU se je Jelinčič odzval, da ji je največja želja ubiti to državo. “Jo uničiti in razbiti in potem zasesti pozicije, kjer bi lahko ta leva opcija kradla in črpala denar,” je kritičen. Prepričan je, da nihče drug ne podpira te ideje, kajti to bo nemogoče izpeljati in je prepričan, da bo ta koalicija trajala do konca svojega mandata. “Slovenska nacionalna stranka ne bo odstopila, mi smo zato, da država gre naprej.” 

Kaj vse je povedal Jelinčič, pa si oglejte na spodnji povezavi!

PM

 

VREME

Maribor
jasno
40%
1.5km/h
0%
29°C
30°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.