Odkrite našo lepo Slovenijo! Nastal je izletnik: “Jaz pa pojdem!”

Foto Žiga Rejc

Slovenija je lepa in čudovita dežela. Pravi biser sredi Evrope, od morja, gora, do ravnic in gričev. In kako Slovenijo čimbolj poznati in se ji približati? Spoznajte izletnik!

Zanimiv priročnik za izlete po Sloveniji, Jaz pa pojdem

Prav zanimiva, je knjiga z naslovom: “Jaz pa pojdem”, ki je znamka prvih slovenskih interaktivnih izletnikov. Na trgu so trenutno trije izletniki, ki so sestavljeni tako, da uporabnik nima samo napotkov kam na izlet, vendar z izletnikom dobi nekaj več. V izletnikih so popusti, naloge in pa prostori za fotografije, zato je izpolnjen izletnik uporabniku kot nek album spominov na vse pretekle izlete. Skratka pravi napotek, če se podajate na izlet po naši lepi državi.

V kolikor želite o izletnikih ali sami zgodbi Jaz pa pojdem izvedeti še kaj več. Obiščete spletno stran jazpapojdem.si.

Izletnik vsebuje kar 54 idej za izlete po celotni Sloveniji, izleti pa so razdeljeni po pokrajinah. Izletnik lahko vsak uporabnik soustvarja: vanj kaj dopiše, pobarva, dopolni in nalepi fotografije iz izletov. V izletniku so tudi različne naloge in pa popusti v skupni vrednosti več kot 35€.

Slovenija je zanimiva, a zagotovo še ne odkrita. V naši deželi se skriva veliko zanimivih in lepih kotičkov, ki kar kličejo po obisku. Tukaj pa je en naš namig za izlet. Panoramski let z letalom nad Triglavom!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.