Odpadniki iz parlamenta bi šli v Golobovo stranko?

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Ko smo mislili, da smo videli že vse, naj bi Golob v svojo ekipo pritegnil tudi tiste, ki si niso zaslužili podpore v parlamentu in so ostali pred njenimi vrati.

LMŠ in SAB, naj bi se združili z Golobovo stranko, piše portal N1 in to že poleti, torej pred predsedniškimi in lokalnimi volitvami. Sedaj pa naj bi V poslansko skupino Gibanja Svoboda gredo strokovni sodelavci poslanske skupine LMŠ, položaji v vladi pa naj bi se obetali tudi nekaterih dosedanjim poslancem teh dveh strank. Torej ljudje, ki jim volivci niso zaupali, a za Golobovo stranko so očitno, več, kot dobro podkovani.

Golob naj bi potreboval državnr sekretarje ali direktorje direktoratov na ministrstvih, zanimivi pa naj bi bili tudi drugi kadri iz LMŠ in SAB, med njimi tudi nekateri poslanci, kot so Maša KociperJerca KorčeBrane Golubović in Tina Heferle. Torej poslanci, ki so jih ljudi pustili izven parlamenta. Kar je že to, samo po sebi burleska neumnosti.  Upajmo le, da na koncu ne bodo dali še Lidije Divjak Mirnik za ministrico za šolstvo. Potem bo kaos res popoln.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.