V uri moči: Milan Kučan pove kdo je ta izbranec. Potem pa ga mediji napumpajo!

Milan Kučan
slika: demokracija

Letošnje državnozborske volitve so pokazale, da ljudem ni mar, za boljše življenje, ampak le tisto, o čemer poročajo levi mediji, napumpani s pomočjo tranzicijske levice?

Ljudje napumpani s pomočjo medijev?

Nekaj 100 ljudi, ki se imenujejo ljudstvo, nevladniki, napumpani od države in levi mediji, ki bi “nabildali” tudi opico, če bi bila proti Janši, krojijo usodo Slovenije. Nesposobneži pa se “svaljajo” po foteljih raznih državnih organov. In ljudje to znova in znova kupijo. Kot že tolikokrat. Začelo se je z Jankovićem, nadaljevalo z Alenko Bratušek, Mirom Cerarjem, Marjanom Šarcem in nadaljuje se z Robertom Golobom.

Kot pravi voditelj oddaje Ura moči na Planet TV, Bojan Požar v Uri moči je zgodba vedno enaka. Milan Kučan pove: to je ta izbranec, tokrat je bil to Robert Golob, mediji dobijo signal, da ga razglasijo za prihodnjega predsednika vlade. Temu se priključijo ankete javnega mnenja, ki to potrdijo, voditelji KUL-a se vdajo in naredijo samomor, ko izpadejo iz parlamenta. Ampak ljudje gredo na volišča in volijo kot hipnotizirani.” S temi besedami je volitve v Sloveniji povzel voditelj Bojan Požar. Gost Miran Videtič se je z njegovimi ugotovitvami strinjal in dodal: “To je moč medijev oziroma dveh medijev, RTV Slovenija in POP TV. Očitno imajo neverjetno moč.”

In to je tisto, čemur se čudijo tudi druge države. Na volitvah vedno zmaga novi levi obraz, ki ga po štirih letih praktično ni nikjer več. A narod vedno znova prepriča.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.