Odzivi na državno proslavo: “Golobova ljubica brez modrca, Magnifico v posmeh samostojni državi?”

Golob, Tina

Osrednja državna proslava, ob rojstnem dnevu samostojne države Slovenije, res ni bil nekakšen presežek, so si pa tudi gledalci ustvarili svoje mnenje. 

Kaj je s proslavo hotel povedati režiser Matej Filipčič, ne ve nihče, ljudje so dobili občutek, kot bi bili na podnebnem shodu in ne na državni proslavi. Slavnostna govornica, predsednica države Nataša Pic Musar pa je dejala, da moramo biti vključujoča družba, ki išče soglasje.

A so to le njene besede. Saj njena dejanja govorijo ravno nasprotno. Zakaj se torej predsednica ni udeležila maše za domovino?

Sicer pa tokrat ne srečo vseh predsednica Državnega zbora ni plesala pred časno četo, tudi ni pela na proslavi, ampak se je za čuda obnašala tako, kot se spodobi za tako funkcijo. Se je pa ljubica predsednika vlade, ki so jo poimenovali kar gospa Tina Gaber, pojavila v črni obleki z bleščicami,  katera je nehote ali pa zanalašč razkrila, da Gabrova ni nosila modrca. Verjetno je mislila, da je pri 35-ih spet manekenka.

Največja sramota proslave, pa je bil pevec Magnifoco. Južnjak, ki je leta 1991 nasprotoval samostojni Sloveniji. Sicer velik ljubitelj Jankoviča in Roberta Goloba.

Tu so odzivi na družbenih omrežjih:

In ko bi vladajoči morali ploskati, so se nekateri ob besedah “BOG ŽIVI SLOVENIJO” raje posmehovali”!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.