Pa mu je uspelo, Robert Golob si je našel spremljevalko.

Robert Golob, (zajem slike)

Sinoči je domačo družabno kroniko presenetila novica, da naj bi imel slovenski premier Robert Golob novo spremljevalko. Glede na denar, ki ga ima, je logično, da deklet ne manjka. 

Goloba naj bi večkrat opazili v družbi lepotice, bivše misice in lobistke Tine Gaber. Oba domnevna zaljubljenca pri odgovorih medijem delujeta usklajeno. Gabrovo so novinarji Slovenskih novic vprašali, ali govorice držijo, a je Gabrova odgovorila, da ne želi komentirati njenega zasebnega življenja.

Tino Gaber smo opazili že na praznovanju zmage na volitvah stranke Svoboda. Tina Gaber, je bila 2008 miss Hawaian Tropic. Zadnje čase je bila je vplivnica in lobistka, zavzemala pa se je tudi za pravice živali. Nekoč je bila v zvezi s pevcem pevcem Janom Plestenjakom, a sta se razšla. Jan in Golob sta recimo na povsem drugih političnih bregovih. Kar imata skupnega pa je verjetno denar. To pa je magnet tudi za manekanke.

Tina Gabor, slika facebook osebi profil

No in če se lahko malo pošalimo, glede na to, da se je Gabrova nekoč zavzemala za pravice živali, pri očitno golobih ne bo težav?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
2.1km/h
100%
-1°C
0°
-2°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
-1°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA