Papež Frančišek sprejet v bolnišnico

Papež Frančišek
Papež Frančišek (foto: vaticannews)
Sveti oče bo potreboval nekajdnevno zdravljenje v rimski bolnišnici Gemelli

Papež Frančišek je bil sprejet  v polikliniko A. Gemelli, da bi ga pregledali. Sprejet bi naj bil zaradi vnetja dihal, poročajo tuje tiskovne agencije.

Tiskovni predstavnik Svetega sedeža Matteo Bruni je potrdil, da bo papež opravil nekaj že prej načrtovanih pregledov, vendar ni podal več podrobnosti glede trajanja bivanja v bolnišnici ali vrste pregledov. Iz vatikanskih virov je bilo slišati, da bo papež morda ostal v bolnišnici nekaj dni.

Julija 2021 je papež prestal operacijo na črevesju, medtem ko ima že več kot leto dni kronične bolečine v kolenu.

Glede na izvide, ki so jih prejeli, ima papež Frančišek vnetje dihal, katero ni povezano s covidom 19, in bo potreboval nekajdnevno zdravljenje v bolnišnici. Papež se zahvaljuje za izkazano mu bližino in molitve.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.