Pavle Rupar od ministrice Aste Vrečko zahteva opravičilo!

zajem slike, e-maribor.si

“Incident pred RTV SLO so si enostavno izmislili tiste strukture, ki hlapčevsko sledijo enoumju in za svoje delovanje uporabljajo laži in na podlagi tega seveda obsodbe in sodbe! Incidenta ni bilo, o njem ne obstaja ne video, so pa priče, ki bodo potrdile, da Novinarke Larise ni nihče napadel,” je na družbenem omrežju zapisal Pavle Rupar.

 Pred RTV naj bi se namreč zgodil incident, o katerem so, namesto o protestu, poročali praktično vsi osrednji mediji, oglasilo se je tudi Društvo novinarjev Slovenije. Tako so orkestralno poročali praktično vsi levi mediji, tudi dva mariboska leva medija Večer in Lokalec.  A napada o katerem tako radi vsi govorijo ni videl nihče. Še več, napada ni ujela nobena kamera, ni zabeležil noben telefon. Rupar je celo pozval ljudi, ki so bili prisotni pred RTV naj sporočijo ali je kdo kaj videl, ali posnel. 

Tudi ekipa portala e-maribor.si je kar z dvema kamerama snemala dogajanje pred RTV, a pri pogledu vseh posnetkov ni našla ničesar. Kot je na titterju zapisal urednik portala e-maribor.si, bomo v nedeljo objavili oba nezmontirana posnetka z dogajanja pred RTV, in bodo ljudje lahko sami presodili kaj se je tam dogajalo. Dopuščamo pa seveda možnost, da nam je ta incident nekako “ušel” iz kadra.

A vse skupaj je neumorno, med svojim službenim časom, kar z dvema telefonoma snemala novinarka Helena Milinković, a očitno tudi sama ni posnela incidenta.

Pavel Rupar tako zahteva opravičilo za neupravičene komentarje in obtožbe od Ministrice za kulturo dr. Aste Vrečko, Društva novinarjev Slovenije in direktorja RTV Slovenija Andreja Graha Whatmougha. 

(vir in slika Portal24)

Poziv k opravičilu je namenjen tudi ministrom in javnim osebam, ki so ZAVESTNO obsojale ŽRTVE, čeprav so vedele, da je incest laž in s tem povzročile strah med ljudmi, kar je njihov namen,” je zapisal Pavle Rupar

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.