Ima Golobova ljubica v prostorih predsednika vlade res svojo pisarno?

Tina Gaber hrani goloba

Očitno se Robert Golob v vlogi predsednika vlade počuti, kot predsednik Severne Koreje Kim Džong-un, torej najprej on, za tem partnerka, potem sorodniki, prijatelji, za tem dolgo nobenega, potem pa ljudstvo?

Očitno mora v tej državi tudi Tina Gaber, bolj znana, kot uradna, 20 let mlajša ljubica (še vedno poročenega) predsednika vlade, nekaj delati. Njena manekenska kariera je že zdavnaj mimo in če ne vozi svojega psička po Tivoliju in ne “nabija” balkanske glasbe v svojem stanovanju, mora očitno svojega ljubimca obiskovati tudi v službi. 

Kot piše spletni portal Delo naj bi Tini Gaber, ljubici predsednika vlade, na Gregorčičevi namenili celo pisarno, povezano s prostori predsednika, prav tako, naj bi imela na voljo vladna parkirišča in skupna kosila. Kar je za ljubico predsednika vlade precej nenavadno. Zamislite si, da bi k Janši, kot predsedniku vlade, prihajala soproga Urška, parkirala avto na parkirišču vlade, imela svojo pisarno in s s soprogom hodila na kosila. Kakšen vik in krik bi zganjali “kolesariat” in ostali levičarski poslanci.

Ker pa je na oblasti nekdo drug, pa mu je dovoljeno vse?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.