Pavle Rupar razkril načrt petkovega shoda upokojencev!

shod upokojencev

V petek 31. marca bo v Ljubljani že tretji vseslovenski shod upokojencev Slovenije, ki se je razširil v vseslovenski protivladni protest.

Pavle Rupar je razkril načrt tokratnega protestnega shoda upokojencev. Tokrat se ne bo dogajalo vse na Trgu republike, ampak se bodo upokojenci sprehodili tudi po Ljubljani, prav zato, ker se tako predsednik vlade Robert Golob, predsednica države Nataša Pirc Musar, predsednica parlamenta Urška Klakočar Zupančič in minister Luka Mesec ne zmenijo za prošnje upokojencev.

Pavle Rupar, prvo ime inštituta 1. oktober, razkriva.

Protestni pohod bo potekal iz Trga republike, kje je zbor vseh nas, nato gremo desno od Parlamenta na Slovensko, Gosposvetsko in po Bleiweisovi nazaj na Šubičevo in na Trg republike, kjer se bo začel program!!

“Na čelu bodo harmonikarji, za njimi mi vsi ostali. Prinesite na tisoče slovenskih zastav. bobne, piščalke, transparente, pokrovke, stare piskre, vse, da nas bodo Golob, Mesec, Klakočarjeva, Sukičeva, Sušnik in Papež  slišali.  Dolžina poti 1, 8 km, čas pohoda 40 minut. Obujte primerne čevlje, kdor ne bo zmogel nas bo počakal na Trgu republike, kamor se po pohodu vrnemo in POZOVEMO GOLOBA H POGOVORM ZA VIŠJE POKOJNINE IN K ODSTOPU!!
Vedli se bomo dostojanstveno, kulturno, vmes bomo ob spremljavi harmonikarjev peli slovenske pesmi!! Okolja ne bomo onesnaževali, ceste bomo pustili čiste,” je pred shodom dejal Pavle Rupar.

Neposredni prenos celotnega shoda bo tudi tokrat na FB strani našega portala e.maribor.si

Iz mariborske izpostave inštituta 1. oktober pa za naš portal sporočajo, da bo na shod odpeljal tudi posebni avtobus, ki bo štartal ob 12.30 uri izpred Planeta Tuš Maribor (Ikona center) in bo ustavljal tudi v Hočah in Slovenski Bistrici.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.