..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Pavle Rupar s solznimi očmi: 20.000 krat hvala! Odzivi! #video

Ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije je danes priredila veliki vseslovenski protest upokojencev in vseh, ki jim je za upokojence mar. Odziv je bil neverjeten! Na shodu se je po nekaterih ocenah zbralo celo do 30.000 ljudi,

To je ljudska iniciativa! To je narod! Čas je, da se združimo in povemo, da je to en narod! Ne zanima nas, kje boste dobili denar za naše zahteve! Kje ste pa dobili 2,5 milijarde evrov za korupcijo, kje ste dobili 500 milijonov za dokapitalizacijo elektrarn, kje ste dobili denar za sodnike,” je vodja Glasa upokojence Pavle Rupar zaklical ob tem, ko so zbrani izžvižgali predsednika Zdusa Janeza Sušnika. Opozoril je, da se upokojence načrtno in zakonsko sili v revščino, tudi zato, ker imajo apetite po njihovem premoženju.

Žal se tudi tu delimo na ene druge, to ni naš cilj, je dejal prvi človek ljudske iniciative, Pavel Rupar in povedal: Ne zanima nas, kje boste dobili denar za naše zahteve! Kje ste pa dobili 2,5 milijarde evrov za korupcijo, kje ste dobili 500 milijonov za dokapitalizacijo elektrarn, kje ste dobili denar za sodnike,” je zaklical ob tem, ko so zbrani izžvižgali predsednika Zdusa Janeza Sušnika. Opozoril je, da se upokojence načrtno in zakonsko sili v revščino, tudi zato, ker imajo apetite po njihovem premoženju. 

Danes sem res ganjena do solz. Tako lep shod. Lahko ste ga spremljali na Nova 24.tv in e-Maribor.si . Hvala vsem, ki ste bili na shodu, hvala vsem tistim, ki ste se podali tako daleč do Ljubljane. Hvala vsem, ki vam je mar za upokojence in ste prišli na shod v njihovo podporo. Čas je, da se zbudimo. Reči moramo dovolj nam je. Upokojencem je potrebno vrniti njihovo dostojanstvo. Tako kot se medvedka bori za svoje mladiče se bomo mi vsi borili za naše upokojence, za naše starše, dedke in babice.” Pa se je glasil eden od zapisov na družabnem omrežju facebook.

vir: Družbena omrežja, video. e-maribor

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.