Pazite kaj všečkate Tanji Fajon, da vas ne obišče policija.

slika: demokracija

Kam nas spravlja režim vlade Marjana Šarca, ki želi utišati medije, ki niso povšeči njemu in podobnim levim patronom?

Kot bi živeli pod komunističnim režimom?

Očitno se vračamo v čase UDBE in komunističnega rešima, kjer je svoboda govora prepovedana in drugače misleči ne smemo misliti drugače, kot nam to veleva leva oblast. Očitno nekateri še vedno živijo v oblakih komunističnega režima.

Pred nedavnim je med božičnimi prazniki neprijeten obisk postav v modrem doživel eden od bolj aktivnikh uporabnikov socialnih omrežij. »Prijazni policisti so mi danes sporočili, da naj bi bila Tanja Fajon zaradi moje aktivnosti na FB straneh močno užaljena,« je zapisal na svojem profilu. Dodal je, da se nikoli ni uklanjal režimu in da nikoli ni bil oportunist. »Vedno sem razmišljal s svojo glavo in vedno sem se boril za resnico in pravico! Zato sem marsikaj prestal v življenju. Zaradi načelnosti in pokončnosti je preveliko ceno plačala tudi moja širša družina!« je zapisal in sporočil, da ga ne bodo prestrašili: »Predvsem zaradi mojih otrok se bom še naprej prizadeval in boril za boljšo Slovenijo! Ker si to tudi zaslužimo,« piše Demokracija.

Najbolj zanimivo pri vsem tem pa je ravno Tanja Fajon tista, zaradi katere se kristjani počutimo ogrožene in osovražene. Ravno razvpiti tweet Jerneja Štromajerja, kjer je kristjane primerjal z umazanimi živalmi naj bi “všečkala” prav Tanja Fajon.

Očitno nekateri lahko, drugi pa ne smejo?

MG

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.