Pijani voznik zbil visoko nosečo žensko

Policija, policistI,policija vnukinja

Včeraj, 27. 10. 2018 ob 21.10 uri je 29 letni moški, doma iz Maribora, vozil osebni avtomobil po Nasipni ulic v Mariboru. Ko je pripeljal, do zaznamovanega prehoda za pešce, ni omogočil varnega prečkanja vozišča 27-letni noseči peški, prav tako doma iz Maribora, ki je bila na prehodu za pešce.

Voznik je na desnem smernem vozišču s sprednjim delom vozila trčil v peško in psa, ki ga je peška vodila na povodcu. Pes je na kraju poginil. V nesreči pa je peška utrpela hude telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Maribor, kjer ji je bila nudena zdravniška pomoč. Voznik je bil preizkušen z indikatorjem alkohola, kateri je pokazal 0,88 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odrejen mu je bil strokovni pregled v UKC Maribor

Kot poroča Maribor24 se za življenje nosečnice še vedno borijo.

MZ
.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.