Pirc-Musarjeva ne bo delala svoje reklame pred olimpijci!

Nataša Pirc Musar na Bledu. slika tweeter
Olimpijski komite odpovedal druženje športnic v Ruski dači

Musarjeva Ruska dača, bila odlična lokacija, za poklon slovenskim olimpijkam, a je imela eno napako. Kandidatko za predsednico države in njeno brezplačno reklamo na najvišji športni ravni.

Še kako bi tako poceni reklamo na račun najboljših športnic rada b svoj prid izkoristila Nataša Pirc Musar, kateri tudi podpisi podpore ne gredo ravno najboljše od rok. A prevladal je razum in trezna odločitev Olimpijskega komiteja, da letošnje prireditve v Musarjevi Ruski dači be bo. Gostitelj tega bi bil kar vodja volilnega štaba 

predsedniške kandidatke Nataše Pirc Musar in to v času predvolilne kampanje oziroma v času zbiranja podpisov za vložitev njene kandidature.

Iz Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) so pravkar sporočili, da so “postali orodje za obračunavanje med političnimi strankami, predmet negodovanja nekaterih sponzorjev Olimpijskega komiteja Slovenije in negativnega razmišljanja različnih javnosti … Prepričani smo, da so s tem podani vsi razlogi za utemeljeno bojazen, da letošnji dogodek slovenskim športnicam – olimpijkam, ki jih nikoli nismo spraševali po njihovi politični pripadnosti – ne bi pomenil veliko. Nasprotno, bojimo se, da bi se, zaradi različnih reakcij v javnosti, počutile neprijetno.”

Musarjevi, se organizacija takega dogodka praktično pri njej ne zdi sporno, kot tudi ne, da športni dogodek v Ruski dači organizira v času predvolilne kampanje. Bo pa organizacija takega dogodka lahko drugo leto, ko Nataša Pirc Musar tam le še v vlogi odvetnice?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
78%
0.5km/h
75%
17°C
19°
16°
16°
Mon
10°
Tue
8°
Wed
10°
Thu
10°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA