Pivčeva nad Ninamedio. Imamo blokado novih političnih strank.

Aleksandra Pivec - Naša dežela
Pivčeva nad Ninamedio. Imamo blokado novih političnih strank.

Različne agencije javnega mnenja v Sloveniji kažejo povsem drugačno usmerjenost političnih strank. Še posebej imajo pri tem problem nove politične stranke.

Agencije javnega mnenja ne zaznavajo novih političnih strank?

Zaenkrat je v političnem prostoru le nekaj novih političnih strank. Pa še ti bolj na sredinsko-desnem polu. Je to morebiti vzrok, zakaj agencije, strank ne obravnavajo resno? Že nekaj časa opažamo, da predvsem Ninamedia in Mediana ne obravnavata novih političnih strank. Stranke Naša dežela Aleksandre Pivec ni nikjer, prav tako agencije ne zaznavajo Gibanja Povežimo Slovenijo, kot skupka različnih strank. Tudi stranke GAS Alojza Kovšce ni nikjer, tudi stranke Z.vem Jureta Lebna ne. Je to zato, ker je lepše videti, kako složne naj bi bile stranke t.i. KUL opozicije?

Kot je zapisala predsednica stranke Naša Dežele Aleksandra Pivec: “V političnem prostoru smo naleteli na popolno medijsko in politično blokado novih političnih strank. Vzrok temu zagotovo ni ta, da nismo parlamentarne stranke.”

Tudi na našem portalu smo zato naredili anketo in vas povprašali Katera od novih strank ima največ možnosti, da se prebije v parlament?

[poll id=”86″]

GLASUJTE!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.