Plakatiranje brez kančka kulture! Žvab pred cerkvijo, Soršak po kandelabrih…

Plakati župana občine Hoče-Slivnica, Marka Soršaka

Plakatna vojna županov, ki bi radi ponovno vladali se je začela. Plakati, ki bi morali pokazati vsaj kanček kulture in spoštovanja pa so skoraj na vsakem kandelabru.


Medtem, ko Golob joka, ker mu nepridipravi uničujejo plakate, pa na drugi strani, župani s plakati kazijo podobo lastne občine. Zagotovo pa so sedaj v ospredju lokalne volitve. Na tisoče plakatov, letakov, zgibank in propagandnega materiala bo treba dostavit, polepiti, razdeliti. In  župani so že začeli s svojo propagando. Najbolj je s plakati pohitel župan občine Hoče-Slivnica Marko Soršak, saj je že prvi dan kampanje v nočnih urah občino preplavil s plakati. S tem seveda nebi bilo nič narobe, če plakate nebi obešal kar na kandelabre, drevesa, elektro omarice in za plakate nedostojne površine. Ti plakati, kateri so sedaj že na pol uničeni, kajti veter, sonce in vlaga naredijo svoje, sedaj grdo visijo iz vsakega vogala, te lepe občine in kazijo podobo kraja. Le kakšen župan je to, ki s svojimi plakati občini ne daje ravno lepega izgleda?

Posebno mesto za plakatiranje pa si je omislil Šentiljski župan Štefan Žvab, ki nagovarja očitno tudi vernike. Čeprav cerkve ne obišče ravno pogosto. No v času volitev mu cerkev, oziroma bolje rečeno verniki še kako prav pridejo. Zato je svojo tablo namestil kar pred vrata šentiljske cerkve. Neprimerno in nekulturno, je zapisal eden od domačinov.

Ob poplavi plakatov bi zagotovo vsaj župan moral imeti toliko trohice pameti, da s svojo podobo na plakatih ne kazi lastne občine.

 

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
93%
1km/h
15%
13°C
15°
13°
13°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.