Plesalo se bo tri dni

V Mariboru od 1. do 3. decembra 2017 v organizaciji Plesnega kluba Salsero iz Maribora ponovno plešejo najboljši plesni pari na 19. mednarodnem plesnem tekmovanju Maribor Open 2017. Za naslove zmagovalcev se bodo potegovali plesni pari vseh starostnih kategorij, od najmlajših pa do najstarejših, ki jih bodo ocenjevali mednarodno priznani sodniki iz 15 držav.

Prireditev zdaj že tradicionalno poteka na parketu športne dvorane Tehniškega šolskega centra v Mariboru na Teznu. Plesni pari se bodo vrteli v ritmih standardnih plesov: angleškega in dunajskega valčka, tanga, slowfoxa…  in latinskoameriških plesov: sambe, cha-cha, rumbe, passa doble, jive…

Na tekmovanju MARIBOR OPEN 2017 bomo, danes, v soboto, 2. 12. 2017 videli članske plesne pare v standardnih plesih na tekmovanju WORLD OPEN STANDARD, v nedeljo, 3. 12. 2017 pa tekmovanje WORL OPEN za članske plesne pare v ritmih latinsko-ameriških plesov.

V soboto zvečer ob 20.00 uri in v nedeljo ob 18.00 uri si lahko ogledamo gala večerni prireditvi, kjer bomo lahko videli finalne nastope najboljših plesalcev v različnih starostnih skupinah. nVstopnice se dobijo na dan prireditve na blagajni dvorane.

J. L.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.