Po anketi Mediane, tesno bo med Anžetom Logarjem in Natašo Pirc Musar

Nataša Pirc Musar, Anže Logar

Anže Logar je prvi, ki je že v ponedeljek, 22. avgusta, na prvi dan zbiranja podpisov zbral potrebno količino za nastop na volitvah in uradno potrditev kandidature.

Če gre verjeti anketam Mediane, bi Nataša Pirc Musar prejela 28,7 odstotka glasov, Anže Logar 25,4 in Marta Kos 11,4 odstotka

Med ostalimi morebitnimi kandidati bi Vladimir Prebilič dobil 3,3 odstotka, Sabina Senčar 2,4 odstotka, Ivo Vajgl pa 1,9 odstotka glasov. Da ne vedo, koga bi volili, je odgovorilo 16,8 odstotka anketiranih, da ne bi nobenega od ponujenih, 3,2 odstotka, da ne povedo, pa 1,2 odstotka vprašanih.


Preberite tudi:

Anže Logar v treh dneh zbral kar 12.000 podpisov podpore!


Ob upoštevanju samo tistih, ki so odgovorili, da se bodo zelo verjetno udeležili volitev, pa bi Logar dobil 31 odstotkov, Pirc Musarjeva 30,3 odstotka in Kosova 12,6 odstotka glasov. Prebilič bi v tej primerjavi prejel 2,7 odstotka, Senčarjeva 2,5 odstotka in Vajgl 2,2 odstotka glasov.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
50%
3.1km/h
75%
12°C
13°
11°
10°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.