..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Po dekletih tudi fantje! Anže Lanišek na drugem mestu v skokih!

Anže Lanišek, slika: twitter

Norvežan Halvor Egner Granerud je zmagal tretjič zapored. Po dveh slavjih na poletih na Kulmu je bil najboljši tudi v Willingenu, kjer se mu je najbolj približal slovenski skakalni as Anže Lanišek.

Mühlenkopfschanze je v preteklosti slovenskemu skakanju na smučeh že prinesla veliko uspehov. V petek so na njej izpeljali mešano ekipno tekmo, na kateri je Slovenija zasedla peto mesto. Zelo sta bila sicer razpoložena Zajc in Jelar, ki sta bila tudi najboljša v edini petkovi seriji za trening. Tokrat pa je zablestel Anže Lanišek z drugim mestom.

Točke svetovnega pokala je poleg Anžeta Laniška osvojilo še pet Slovencev. Žiga Jelar je bil 11., Timi Zajc 12., Lovro Kos 19., Domen Prevc 24. in Žak Mogel 30.

 

Jutri bo v Willingenu še ena posamična tekma, z začetkom ob 16. uri.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.