Po Sloveniji divja neurje. Na Bledu drevo padlo na turistični vlakec. Ranjenih ni bilo.

Turistični vlakec na Bledu, zajem slike

Popoldne nas je dosegel vpliv vremenske motnje s hladnim zrakom. Nad severnim Sredozemljem bo nastalo plitvo ciklonsko območje, zato bo tudi po nižinah zapihal jugozahodnik. 


Kot sporočajo z Arsa, bo treba spremljati razvoj ploh in neviht v krajih severno od nas, kjer se bodo kmalu začele pojavljati krajevne plohe in nevihte. Nastala bo nevihtna linija in pozno popoldne dosegla severno Slovenijo in zvečer od severozahoda prešla državo. Posamezne nevihte lahko nastanejo že prej. Zvečer se bodo nevihte razširile čez vso Slovenijo. Možne bodo tudi močnejše nevihte, zapihal bo okrepljen severnik.

Tako pa je nastradal turistični vlakec:

vir: Slovenske novice

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.