Po stranki SAB, žaljivo o našem portalu, tudi Tanja Fajon!

Po stranki SAB, žaljivo o našem portalu, tudi Tanja Fajon!
Tanja Fajon
zajem slike, Planet TV

Po tem ko je stranka SAB objavila tvit o lažnivih medijih, kjer se nahajal tudi medij e-maribor, se je sedaj nanj spravila tudi Tanja Fajon osebno!

Tanja Fajon žaljivo nad naš portal?

V Evropskem parlamentu očitno ni prav veliko dela, ali pa imajo poslanci božično-novoletne počitnice. Ena takih, ki ima očitno čas, je tudi Tanja Fajon, ki prebira, ne boste verjeli, tudi naš portal e-maribor. Pred božičnim večerom si je očitno ogledovala naš članek z naslovom: Socialni demokrati še vedno zanikajo obstoj Božiča. Tako je voščila Tanja Fajon!

V članku, ki ga najdete TUKAJ,  smo se spraševali zakaj Tanja Fajon ni voščila Slovencem božičnih praznikov (kot je prikazano na sliki), ker je na svojem tvitter profilu zapisala le: “Želim vam lepe in mirne praznike. Srečno in zdravo novo leto 2022!” Poleg smo pripeli tudi nekaj tvitov ogorčenih Slovencev, ki se z zapisom Tanje Fajon prav tako niso strinjali.

zajem zaslona, twitter

Tanji Fajon članek očitno ni bil povšeči in se je zato odločila, da  za naš portal e-maribor naredi še malo reklame in nas hkrati užali. Tako je zapisala: Mediji, ki to niso. Mediji, ki so tovarne laži. Izkazujejo globok izraz zaničevanja bralke in bralca. Nova 24, E Maribor … poplava fotomontaž, laži, manipulacij, tudi sovražnega govora. Najnovejša objava danes. Spodaj. Primerjaj prvo sliko (staro fotomontažo, ki je bila že prijavljena policiji) s tretjo sliko, na kateri je tudi zaključna misel moje današnje objave z željami ljudem ob božiču in prihajajočem novem letu. Načrtno izrezana, zlagana, sovražna objava. Ljudje niso naivni. Portali in za njimi avtorji, ki zapišejo in objavijo karkoli brez sramu, odgovornosti, kazni, odgovarjajo bralkam in bralcem na prvem mestu. Tisti, ki financirajo in soustvarjajo laži, ob vsem tem seveda nimajo nobene morale. Tudi ne ob božiču, to bi nas moralo še posebej skrbeti.

Odgovor uredništva, portala e-maribor:

Spoštovana Tanja Fajon. Manipulacije so vaša prednost, pred vsemi ostalimi, to se strinjamo. Članek ob katerega ste se spotaknila, pa je bil napisan korektno, in ni vseboval nobenih manipulacij, sovraštva, laži, ali fotomontaže. Na vašem twitu, na katerega se je nanašal vaš članek, nismo zasledili besede BOŽIČ, zato naš članek ni bil ne fotomontaža, ne laž, ne zavajanje in ne manipulacija. In če ste ob tem že poklicali policijo, imamo tudi mi za njih konkretno nalogo – sprožitev kazenske ovadbe zaradi blatenja našega portala z besedami Nova 24, E Maribor … poplava fotomontaž, laži, manipulacij, tudi sovražnega govora, članek pa ste označili za načrtno izrezano, zlagano, sovražno objavo.

Vaše manipulacije in grožnje štejemo za pritisk na medijsko svobodo in pritisk na naš portal, zato bomo o vašem zapisu obvestili tudi vsa novinarska združenja. Se pa sprašujemo, koga se moramo zaradi objavljenega članka bati, vas, vaših prijateljev komunistov ali kar UDBE?

In za konec še nekaj o vaši sliki, za katero trdite, da je fotomontaža:

Kdo je na slikanju slovenskih poslancev v Evropskem parlamentu držal visoko dvignjeno desnico? Vi ali mi? Stopite že enkrat na trda tla tovarišica Tanja, ne lažite, na manipulirajte,  ne potvarjajte dejstev in za boga, vsaj enkrat naredite nekaj dobrega za Slovenijo.

Uredništvo portala e-maribor

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.