Po zgledu islama, simbolično kamenjati predsednika vlade Janeza Janšo! (video)

SLIKA TWITTER

Ob petkovih protestih se nam zazdi, da je levičarjem, dovoljeno prav vse. Pa jim nebi bilo, če bi novinarji opravljali svoje NEODVISNO delo in nebi podpirali levičarskih izpadov.

Levičarski izpadi Jaše Janulla

še en izpad izprijene levice se je zgodil na včerajšnjih protestih, ko so simbolično kamenjati predsednika vlade Janeza Janšo! Slika, katere smo priča ponavadi v islamskih državah. Ali bomo tudi tokrat dovolili da nam sprevržena levičarska srenja uničuje dostojanstvo?

Tudi tokrat sprevrženi levičar Jaša Janull, sin državnega tožilca, ni pozabil na program in je svojo umazano igro uprizoril na trgu Republike, ki jo je poimenoval kar “Janšemet!” Janull v takih igrah rad sodeluje, saj ve, da mu bodo sprevrženi levičarji ploskali, ker želi biti v pozornosti. Očitno naj bi se njegova “narcistična osebnostna motnja” kazala prav na protestih. V tokratni igri so levičarski ekstremisti pripravili lutko, ki naj bi ponazarjala predsednika vlade Janeza Janšo, vanj pa so metali papirnato kamenje, s katerim so ponazarjali kamenjanje. Ker gre ponovno za dejanje izvajanja nasilja, bi to vsekakor moralo biti obsojeno, a se bodo po vsej verjetnosti protestniki izgovarjali na svobodo česarkoli pač že.

Prečrtana zvezda, prečrtan kljukast križ, napisi v podporo vladi ipd, vse to je za režimske medije slabo in vredno obsodbe. A ponazoritev kamenjanja Janeza Janše, pa je očitno nekaj najbolj normalnega v naši državi. Le kam smo prišli?

ZAHTEVAMO OD PRAVNE DRŽAVE DA DELUJE ZA VSE ENAKO IN DA SE TAKI POSKUSI PRITISKOV KONČAJO TER TOVRSTNA POČETJA OBSODIJO .

Uredništvo e-Maribor


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.