Pod Golobovo diktaturo ne more delati. Pečečnik ustavlja vse investicije v Sloveniji.

Joc Pečečnik, slika Nova24TV / zajem slike

“Žal so mi nove politične razmere vzele upanje na boljšo prihodnosti, moči za kritiko pa nimam več, saj sem že tako prevečkrat kritiziral vse, kar se mi ni zdelo v redu,” je za Delo povedal podjetnik Joc Pečečnik.

Pečečnik pravi, de se je želel vrniti domov in v Sloveniji vlagati svoje premoženje – Slovenijo ima namreč rad in želi njej ter vsem ljudem, da so uspešni in srečni. Vendar pa se sedaj njegove investicije v Sloveniji z načrtovanih sto odstotkov začasno zmanjšujejo na 20 odstotkov, saj ne verjame, da ponovitev zgodovine okoli nacionalizacije podjetij ni mogoča. “Edino, kar mi daje upanje, je to, da smo v Evropski uniji. Vse svoje premoženje bom postavil tako, da ni vezano na potencialne politične norosti,” je napovedal.

Ko pravi Joc Pečečnik, nova vlada ne razume položaja podjetnika in ne razume tega, da prav podjetniki polnijo to, kar oni zapravljajo. “Podjetnika sploh ni na radarju drugače kot v vlogi molzne krave,” je bil kritičen do nove vlade in navedel tudi primer njihovega odnosa do podjetništva.

Se Robert Golob sploh zaveda, da pri nas brez uspešnih podjetnikov ni dobrega gospodarstva?

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
92%
0.5km/h
100%
3°C
4°
2°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA