Podan predlog za razrešitev ravnatelja OŠ Prebold?

Peter Žurej prebold ravnatelj
slika: youtube

Že večkrat smo na našem portalu pisali o samovolji ravnatelja OŠ Prebold Petra Žureja, ki se nikakor noče sprijazniti z ukrepi za preprečitev širjenja koronaviurusa.

Inšpektorat RS za šolstvo in šport je podal dva predloga o razrešitvi ravnatelja svetu zavoda Osnovne šole Prebold

Peter Žurej, je razvpiti ravnatelj osnovne šole Prebold,  ki to nebi smel biti, je tudi velik nasprotnik ukrepov zoper koronavirus, pa ne glede na to, ali s svojimi ukrepi škodijo otrokom, njihovim staršem ali učiteljem. A razvpiti ravnatelj, ki od ministrstva zahteva nekakšne znanstvene dokaze o virusu, je iznašel nov način kljubovanja ukrepom, staršem in zaposlenim je poslal sporočilo, da v šoli in vrtcu ne bodo preverjali PCT ukrepe. 

Smo se pa na našem portalu zato obrnili na ministrstvo za izobraževanje in jih prosili za mnenje o samovoljnosti, tega zagotovo neprimernega ravnatelja. To so nam odgovorili: V skladu z veljavno zakonodajo ravnatelja lahko razreši svet zavoda osnovne šole. Inšpektorat RS za šolstvo in šport je podal dva predloga o razrešitvi ravnatelja svetu zavoda Osnovne šole Prebold, vendar svet zavoda o tem še ni odločal. Inšpekcijski postopek zato še ni končan, do zaključka le-tega pa inšpektorat tudi ne more podati podrobnejših informacij o opravljenih inšpekcijskih nadzorih.”

Upajmo le, da so v svetu zavoda te šole toliko razumni, da gledajo predvsem na korist in zdravje otrok!

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
43%
4.1km/h
20%
7°C
10°
4°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA