Tea Jarc iz sebe naredila žrtev incidenta na Kredarici?

Tea Jarc
Tea Jarc, slika: Demokracija

Saj ni res, pa je. Tea Jarc, hči odstavljenega dolgoletnega vplivnega policijskega funkcionarja, ki je upravljal  delo vodje uniformirane policije, dokler ga ta vlada ni zamenjala, se predstavlja kot žrtev incidenta?

Tea Jarc se predstavlja kot edina prava žrtev incidenta?

Od kod izvira srž, gnev in jeza policistove hčerkice Tee in verbalni napadi na predsednika vlade Janeza Janše in notranjega ministra Aleša Hojsa? Kot se je ob incidentu na Kredarici pokazalo, ni hči odnesla prav nič od kakšne policijske vzgoje in verjetno jo očka tudi ni podučil, kaj je prav in kaj narobe. In neverjetno, Tea Jarc je za portal N1 zanikala, da bi bila žaljiva. “Edini, ki je žalil, je bil Janez Janša, ki nas je vse označil kot osebe, ki so ušle iz Polja,” se je v oddaji N1 STUDIO spraševala Tea Jarc. Po njenih besedah, je bil edini incident, ki se je zgodil na Kredarici, fizični napad nanjo in pa, tako Jarc, žalitve s strani Janše.  

In Tea Jarc s svojo delegacijo, je sedaj vso odgovornost prevalila kar na predsednika vlade. Prideš na Triglav, slovenski simbol državnosti, kot neki huligan, se dereš, žvižgaš, vpiješ, smetiš po gorah, skačeš po mizah, ustvarjaš nered in potem pričakuješ, da boš dobil še liziko? Tako nekako bi lahko opisali dejanje, Tee Jarc, ki je iz incidenta, sebe naredila kot žrtev, kot bi se hotela komu zasmiliti. In baje jo je nekdo celo fizično napadel.

No mogoče pa je dobila le lekcijo bontona, kako se obnašati v gorah?


Preberite tudi:

Kdo je “nevzgojena” Tea Jarc in zakaj protestira?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.